De Route naar Duurzaam
Uw Projecten altijd onder controle
Uw distributiekanaal helemaal op orde

Uw e-commerce oplossing: Dynamicweb

De omzetverhogende webshop oplossing van Dynamicweb: hét revolutionaire All-in-One platform voor e-commerce!

Uw Dynamics Partner gelooft niet in alleen off-line of on-line communicatie. Samen met Q-Studio geloven wij in een goede mix om tot de beste omzetresultaten te komen. Bovendien blijven wij innoveren en zoeken naar de beste en meest effectieve tools zodat u het maximale uit uw markt kunt halen.

Daarom willen wij u laten kennismaken met hét product van Dynamicweb. Als u op zoek bent naar e-commerce oplossing die, via een centrale database zorgt dat u tijd bespaart en dat u niet alle gegevens 3 of 4 keer moet invoeren, dan is dit product de uitkomst! Met Dynamicweb kunt u d.m.v. een simpele, laagdrempelige website tot en met de meest uitgebreide webshop uw klanten maximaal bedienen op het gebied van e-commerce. Koppel systemen als o.a. ERP, CMS, CRM en PIM aan uw website, verstuur nieuwsbrieven, integreer back office systemen, genereer leads, stroomlijn uw social media, verhoog uw omzet met een geavanceerde site search met up-selling en cross-selling functies…. kortom ontdek nu dit All-in-One Business Platform. Ook op mobiele devices én in meerdere talen. Het klinkt fantastisch mooi en dat is het ook!!!

Informeer vrijblijvend naar de fantastische mogelijkheden van Dynamicweb en houd vanaf nu slechts één bal in de lucht in plaats van dat u handen en tijd tekort komt. Wij luisteren naar uw vraag: wat u wilt bereiken en daar bouwen wij de omni-channel oplossing voor. Op maat. Wij ontwikkelen o.a. webshops op de groei zodat u deze modulair kunt uitbreiden wanneer dat nodig is en wanneer u en uw bedrijf eraan toe zijn. Zo bent u ook in de toekomst verzekerd van een optimale e-commerce oplossing die past bij de omvang van uw bedrijf, klantenbestand en omzet.

Lees hier wat de praktijk voor u kan betekenen:*EN-2-2016-P6

Kijk hier alvast even rond en ontdek de talloze mogelijkheden van dit revolutionaire All-in-One platform! Wij spreken u vast binnenkort!

 

Facebook