De Route naar Duurzaam
Uw Projecten altijd onder controle
Uw distributiekanaal helemaal op orde

Uw Projecten

Algemeen :

 • Geheel ontwikkeld binnen Microsoft Dynamics NAV
 • Volledig geïntegreerd met de standaard Dynamics NAV-modules

Uw Projecten biedt extra functionaliteit rond het beheer van uw projectenadministratie. Met Uw Projecten kunnen meerdere projecten (subprojecten) binnen één hoofdproject worden geadministreerd met een volledig inzicht op ieder gewenst niveau. Dit resulteert o.a. in de mogelijkheid scherper te calculeren dan uw concurrent.

Verder kunnen o.a. bestede uren door uw medewerkers via internet worden ingevoerd, kan eenvoudig termijnfacturering worden afgehandeld en wordt uw inzicht vergroot door rapportages.

Overzichtelijke opbouw

Ieder project/contract wordt als een hoofdproject aangemaakt ingedeeld in één of meer subprojecten. Ieder subprojecten wordt vervolgens onderverdeeld in verschillende projectfasen die op zijn beurt verschillende taken kent. Door deze overzichtelijke en flexibele opzet kunt u alle werkzaamheden tot in detail beheersen en krijgt u snel inzicht in uw projecten op ieder gewenst niveau.

job

Van offerte naar order

Uw Projecten ondersteunt uw (voor-)calculatieprocessen waarbij een gemaakte voorcalculatie eenvoudig is om te zetten in een offerte. Nadat de offerte is opgesteld kan deze eventueel nog worden aangepast met bijvoorbeeld klantkortingen voor materialen en/of resources. Zodra uw klant de offerte accepteert wordt deze met een druk op de knop omgezet in een order.

Vanaf dat moment kunt u het werkelijke verbruik van uw resources en materiaal vergelijken met het voorgecalculeerde verbruik waardoor u scherper kunt calculeren. Hierdoor kunt u steeds duidelijker aan uw klanten laten zien wat zij kunnen verwachten aan projectkosten.

Deze calculatieprocessen worden ondersteund door gestandaardiseerde taken en tijdsnormen om elke project-kpi optimaal te kunnen bewaken.

Projectregistratie

Direct een actueel inzicht krijgen in het projectverbruik en de voortgang is één van de belangrijkste functies van de projectadministratie. Het is daarom van het grootste belang dat alle betrokkenen snel en gebruiksvriendelijk uren en materiaalverbruik kunnen registreren. Uw Projecten biedt hiertoe de mogelijkheid deze gegevens rechtstreeks in Dynamics NAV dan wel in een beveiligde webpagina op internet in te voeren.

Uw Projecten geeft uw medewerkers hierbij geen overbodige informatie. Zij zien enkel die subprojecten waaraan zij ook deelnemen.

Facturatie

Flexibiliteit staat hierbij voorop zodat bijv. factureren op basis van vaste prijs als op basis van nacalculatie mogelijk is.

Per subproject is een termijnschema op te stellen. Hierin bepaalt u welke fasen op welke datum gefactureerd kunnen worden.

Inzicht

Om duidelijkheid te creëren voor uw eigen organisatie maar ook voor uw klanten is het van belang om alle informatie over de projectstatus binnen handbereik te hebben. Uw klanten willen weten hoe het project vordert en, indien u op basis van nacalculatie werkt, wat de kosten tot nu toe zijn.

Met Uw Projecten wordt inzicht in hetgeen gecalculeerd, geoffreerd en gefactureerd is duidelijker dan ooit.

Uw Projecten biedt u alle rapportages nodig om uw projecten te managen. U kunt snel lijsten maken met informatie over calculaties, begrote en gefactureerde materialen en uren of bijvoorbeeld over hetgeen gefactureerd mag worden.

Daarnaast kunt u een Project Tracking & Oversight, ofwel PTO-rapport, afdrukken en is standaard een planningsoverzicht aanwezig. Hiermee kunt u per subproject een overzicht krijgen van de geplande uren per gewenste periode.

Met Uw Projecten heeft u volledige controle over uw projectadministratie en beschikt u over:

 • Hoofd- en subprojecten
 • Voorcalculatie
 • Scherpere calculaties
 • Standaard taken en tijdsnormen
 • Urenregistratie via internet
 • Termijnfacturering
 • Rapportages

Uw Projecten levert u

 • Grip op uw projectproces
 • Volledig inzicht in uw projectenadministratie
 • Een concurrerend voordeel

 

Facebook