Over Uw Dynamics Partner

Er zijn bedrijven die voorschrijven welk ERP-systeem en welke oplossing u moet gebruiken. Dat doen wij niet. Wij zoeken liever naar oplossingen in de samenwerking tussen onze consultants en onze klanten. Ja, wij kennen onze systemen en de materie er achter en hebben zo het gereedschap in handen om vragen te lijf te gaan. Klanten komen soms met vragen die al eerder zijn gesteld: we hebben de kennis en ervaring om dat passend voor elke klant op te lossen. Ze komen ook met nieuwe vragen, die ons dwingen steeds dieper en breder te zoeken naar oplossingen. Dat motiveert ons iedere dag weer.

Stephan Feijen
Stephan Feijen
Een belangrijke reden voor mij om voor UDP te werken is continuïteit. Van het bieden van een oplossing aan een markt die gericht is op verhuur en service verwacht ik extra continuïteit waarbij bijv. in geval van een recessie juist kansen worden geboden.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik mijn werk kan invullen zoals ik dat graag zie. De hoge mate van zelfstandigheid die ik mag ervaren binnen UDP maakt het mogelijk dat ik me in kan zetten op de plek van mijn eigen voorkeur. Ook is hiervan het gevolg dat ik heel intensief en langdurig betrokken blijf bij klanten en opdrachtgevers waar ik een goede klik mee hebt.

Het up-to-date houden van kennis is een taak waar ik mezelf verantwoordelijk voor acht. UDP biedt hiertoe volop ruimte.

Ik vind het prettig dat we zijn aangesloten bij Business Solution Coöperatie, om indien nodig terug te kunnen vallen op expertise van een grote organisatie van ruim 140 personen.

En niet om het minst is het fijn om met elkaar in vertrouwen het werk te kunnen doen.

Ruud van der Steen
Ruud van der Steen
Uw Dynamics Partner wil, zoals de naam al zegt, echt een partner zijn voor onze klanten. Een partner is veel meer dan alleen een leverancier van software. Een partner is een klankbord, sparringpartner en vraagbaak voor onze klanten. Dit gaat verder dan de techniek. De wensen van onze (toekomstige) klanten wil ik graag vertalen in oplossingen die wij als Partner voor onze klanten kunnen bieden. Dit maakt voor mij het werken bij Uw Dynamics Partner zo interessant. Uw Dynamics Partner is een klein flexibel bedrijf. Hierdoor krijg je te maken met alle voorkomende werkzaamheden die voorkomen bij een solution partner. Daarom is geen dag hetzelfde en zijn we als medewerkers van Uw Dynamics Partner van alle markten thuis.

Jos de Lang
Jos de Lang
Uw Dynamics Partner, kortweg UDP, is een informeel georganiseerd bedrijf waar veel ruimte is voor eigen initiatief en het MKB als belangrijkste klant heeft. Met onze standaard oplossing voor de branche ‘Verhuur en Service’ hebben we een oplossing voor bedrijven die, net als wij, een ‘met zijn allen de schouders eronder’ mentaliteit hebben. Het dagelijks bezig zijn om samen met de klanten hun organisatie efficiënter te laten werken, communicatie tussen afdelingen te verbeteren, kosten en opbrengsten beter inzichtelijk te maken, wensen in kaart te brengen en te vertalen naar oplossingen, is wat het werk zo leuk maakt en nooit een dag hetzelfde is. Dat onze klantenkring zich voornamelijk in de verhuur en service van machines en apparatuur bevindt is voor mij een link met mijn achtergrond en interesse in de techniek (werktuigbouw en bedrijfskunde), een mooie combinatie van twee werelden samengevoegd. We maken gebruik van standaard oplossingen die we zelf (ontwikkeld) hebben en, waar nodig, van onze partners als de Business Solutions Coöperatie, QBS en Microsoft betrekken. Ook is hiermee regelmatige samenwerking om kennis en capaciteit te delen om te komen tot een meeste optimale oplossing voor onze klanten.

Werken bij

Wil jij werken bij Uw Dynamics Partner ? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Acquisitie door werving en selectie bureaus wordt niet op prijs gesteld.