De Route naar Duurzaam
Uw Projecten altijd onder controle
Uw distributiekanaal helemaal op orde

De markt is continu in beweging. Uw leveranciers willen dat u snel beslissingen neemt en uw klanten verlangen een 24-uursservice. Dat vraagt om flexibiliteit van uw organisatie en dus van uw mensen. Om daar verantwoord mee om te gaan moeten u en uw medewerkers altijd en overal toegang hebben tot de laatste gegevens. Alleen dan kunt u met vertrouwen en overtuiging zaken doen. De zakelijke oplossingen van Microsoft en Uw Dynamics Partner voorzien in die behoefte. U krijgt meer grip op en inzicht in de samenwerking met klanten, leveranciers en uw interne organisatie.

 

Inschrijven nieuwsblog


Een belangrijk voordeel is dat de oplossingen volledig geïntegreerd zijn met alle andere systemen en applicaties van Microsoft Office, zoals Outlook, Word, Excel en SharePoint Portal Server. Mede hierdoor sluiten de Microsoft Dynamics-producten ook zeer goed aan op uw bestaande systemen en uw huidige organisatie. Welke oplossing u ook kiest: al uw medewerkers werken op identieke wijze binnen de vertrouwde Microsoft-omgeving.
De mogelijkheden: 

  • betere afstemming tussen afdelingen, zoals kantoor en magazijn, binnen- en buitendienst
  • beter samenwerken met uw klanten, leveranciers en partners
  • Optimaal ondernemen met branchespecifieke oplossingen
  • eenvoudig aan te passen aan de eisen van uw organisatie voor elke functie specifiek in te richten
  • Geschikt voor kleinzakelijke en middelgrote bedrijven

Onze rol:

Als Certified Microsoft Partner zijn wij het juiste aanspreekpunt voor de implementatie en onderhoud van de zakelijke oplossingen van Microsoft. Onze productkennis in combinatie met een sterke branchegerichte focus zorgt ervoor dat wij u een partner zijn met kennis van uw zaken. Een partner waar u zaken mee kunt doen. Een partner dus waar u op kunt vertrouwen en bij wie u al uw automatisering, maar ook organisatiegerelateerde vragen kunt wegleggen.

Onze Oplossingen:

Branchegerichte Dynamics ERP voor middelgrote bedrijven (Enterprise Resource Planning/ ERP-software) :

Met onze branchegerichte ERP-software biedt u uw medewerkers de handvaten om met meer succes hun werk te doen. U krijgt meer grip op uw organisatie en kunt u met meer succes zaken doen. Al uw medewerkers hebben snel en verantwoord inzicht in de juiste gegevens betreffende klanten, voorraden, geldstromen en afspraken waardoor iedereen op het juiste moment weet wat te doen. U heeft meer controle en meer grip op de samenwerking met klanten, leveranciers en uw interne organisatie. Dit levert een significante bijdrage aan uw zakelijk succes.

Meer over Dynamics ERP NAV

Facebook