Onlangs is versie 7 van onze add-on Uw Rental & Services gelanceerd. Na versie 6, waarin de add-on naar de Role Tailored Client van Microsoft Dynamics NAV is omgezet, is in deze nieuwe versie 7 o.a. de volgende belangrijke functionaliteit toegevoegd:

 

  • Keuringen & Certificeringen middels keuringsmeldingen

Naast de reeds beschikbare servicemelding is nu ook een keuringsmelding mogelijk. De keuring van één of meer objecten wordt hiermee vastgelegd op basis van vooraf ingestelde normwaarden met – als aan de normen wordt voldaan – een afgedrukt certificaat als resultaat.

  • Reserveren o.b.v. categorie

Omdat objectreservering op unieke objecten soms net iets te strak functioneert is reserveren op categorie geïntroduceerd; Uit een gecategoriseerde groep worden één of meer objecten gereserveerd waarbij de specifieke objecten pas op een later tijdstip – bijv. kort voor het inzetten – worden aangegeven.

  • Artikelverkoop op contracten

Bij de verhuur van objecten kunnen voortaan ook verkochte artikelen, bestede resource-uren en diverse kosten – na een verzendboeking – worden meegenomen in de facturatie van de verhuurtermijn.