Dankzij de cloud-technologie is elk stukje software overal ter wereld en altijd te benaderen. Dat maakt tijd- en plaatsonafhankelijk werken mogelijk en dat is zeker in deze coronatijd zeer waardevol gebleken. De kwaliteit van data die je wil benaderen hangt natuurlijk af van hoe snel je de data zelf up-to-date brengt. Heb je al je inkooporders ingevoerd en ben je bij met het leveren en factureren?

Actueel werken!

Als dat inderdaad allemaal goed is bijgehouden, dan heb je inderdaad altijd de beschikking over de actuele gegevens van je bedrijf. En dat heeft de nodige voordelen. Stel: je bent accountmanager op bezoek bij een klant. Uiteraard heb je een tablet bij, zodat je voor het gesprek nog even checkt of er misschien openstaande facturen zijn, wat de omzet in de laatste periode is geweest en wat de normale gang van zaken is. Je hebt alle actuele gegevens bij de hand. Schakelen is dan een fluitje van een cent. Maar nogmaals: dan moeten de data wel actueel zijn.

Geen papier

En hoe kun je garanderen dat Real Time werkelijk Real Time is? Hoe bewaak je de actualiteit van je data? Als bedrijf ben je daar zelf verantwoordelijk voor. De beschikbaarheid van systemen is tegenwoordig geen issue meer: je kunt er altijd en overal bij. En het is geen hype meer: steeds meer organisaties willen informatie snel of inderdaad real time beschikbaar hebben. Geen papieren bonnen meer: als een monteur of buitendienstmedewerker klaar is, kan de factuur of order direct de deur uit. Zo gaan systemen écht in je voordeel werken: de workload van je medewerkers wordt een stuk minder, de administratie in de algemene zin van het woord is op orde, mensen kunnen sneller schakelen en de kans op fouten wordt flink gereduceerd. Doe er je voordeel mee!

Meer weten?

Het spreekt voor zich dat we alle plezier alles vertellen over Real Time Info en op deze manier werken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!