Problemen komen en gaan, maar om ze daadwerkelijk te laten gaan heb je soms oplossingen nodig. Want de meeste problemen lossen zich niet vanzelf op. Misschien doe je het liever niet, maar denk aan je administratie. Voor veel ondernemers niet het favoriete onderdeel van hun werk. Wel essentieel. Hoe zet je een goede contractadministratie op? Hoe houd je je voorraadbeheer op orde? Geen kleine problemen, die een optimaal beheer van processen in een bedrijf in de weg kunnen staan. Maar. Er zijn mensen en bedrijven die er een genoegen in scheppen om deze problemen op te lossen.

Een ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Een dergelijk systeem kan allerlei administratieve zaken met elkaar verbinden, standaardiseren en efficiënter laten werken. Het is als het ware de lichaamsslagader van veel bedrijven. Ondanks de duidelijke voordelen doen veel ondernemers nog altijd zonder een ERP. Omdat ze het niet kennen of niet weten wat ze er mee kunnen bijvoorbeeld. ‘Laat maar zien wat ik er mee kan’ klinkt vaak als uitnodiging. Dat is als muziek in onze oren, het is voor ons een groot plezier om bedrijven en instellingen verder te helpen en een grote en mooie efficiencyslag te laten maken. ERP kan dat.

Innovaties worden toegevoegd, zoals een tool de administratie rondom verhuurobjecten te monitoren. Niets mooiers dan in één oogopslag zien wat de opbrengsten en hopelijk lagere kosten van dergelijke objecten zijn. En wanneer moet je onderhoud plannen? Veel bedrijven zijn met deze materie bezig en vaak worstelen ze met een goed financieel overzicht in combinatie met het plannen van onderhoud. Dat gaat van het verhuur en leasen van heftrucks tot een onderneming die protheses als kunstbenen verhuurt. Het kan zo gek niet, of we maken er een oplossing voor. Een betrouwbare oplossing. Geen uitdaging is te groot.

Je wilt een blij en tevreden team en met vertrouwen gebruik maken van de systemen in je organisatie. Terecht. En daarom doen wij wat we doen om je daarbij te helpen en staat het woord ‘partner’ in onze naam.