UDP bestaat tien jaar. Met gepaste trots kijken we terug naar wat we in die tijd hebben bereikt en voor onze klanten hebben kunnen betekenen. Tegelijkertijd kijken we met vertrouwen vooruit. Dat is mede met dank aan onze klanten annex partners. Hoe dat werkt?

In het afgelopen jaar hebben we u van alles verteld over ERP in combinatie met verkoop, verhuur en service. Daarbij hebben we geprobeerd uit te leggen wat een ERP-systeem voor u kan betekenen en welke enorme voordelen een ERP-systeem heeft.

En nu even over ons

Bescheidenheid siert de mens, maar we hebben het daarbij niet of nauwelijks gehad over Uw Dynamics Partner en wat wij als ERP-leverancier en -partner voor uw organisatie kunnen betekenen. En dat terwijl er vele bedrijven zijn waartegen we vol trots mogen zeggen: we zijn Uw Dynamics Partner. Dat is ook wat we willen zijn: niet alleen een leverancier van software, maar ook een partner die in voor- en tegenspoed meedenkt met de klanten. Onze software is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV, en groeit mee met de wensen en eisen van onze klanten en met de functionele en technische mogelijkheden van Microsoft.

Tien jaar!

Volgende week, in maart 2018, bestaat Uw Dynamics Partner precies tien jaar. In ons jubileumjaar zullen we u nog meer gaan vertellen wat wij als partner en leverancier van ERP-software voor u en uw branchegenoten kunnen betekenen. Kunt u daar niet op wachten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.